NATTIS

Pedagogisk omsorg-
På vår Nattisverksamhet erbjuder vi pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid för barn mellan 1-13 år, vardagar 18.30-06.30 samt helger och helgdagar.

På vardagskvällar är det lugna aktiviteter innan läggdags. Och på morgonen väcks barnen för att efter frukost gå över till dagverksamheten eller åka vidare till skolan.

Under helgerna blir det aktiviteter anpassade efter barnens ålder och intresse. Inne- och uteaktiviteter blandas och ofta blir det någon liten utflykt.

Miljö-
Inomhus finns ett stort allrum för bland annat sällskapsspel, byggande, lek och avkoppling. Även matrummet är stort och erbjuder plats för den som vill måla eller pyssla. Det finns ett sovrum med cirka tio sovplatser för både stora och små barn.

Då verksamheten delar lokaler med förskolan finns den stora omväxlande förskolegården att nyttja. Närhet till naturområden ger goda möjligheter till utflykter på helgerna.

Vår nattisverksamhet erbjuder omsorg och lärande som en helhet. När vi planerar vår verksamhet utgår vi från barnens intressen, förutsättningar och behov. Ett bra bemötande och god omsorg ligger till grund för att barnen ska känna sig trygga med att komma till vår verksamhet och få en lugn och trevlig kvälls- och helgmiljö.